presentatie-1--53.jpg

Jelle was fantastisch van begin tot einde. Van bij onze eerste ontmoeting stond hij ons bij met raad en daad en dacht hij aan dingen waar wij nooit stil bij zouden staan. Jelle zorgde er mee voor dat we onze trouwdag zorgeloos konden beleven en had de beste plekjes van Gent uitgekozen voor onze fotoshoot. Omdat hij zich zo goed tussen de gasten kon mengen, wist hij ook prachtige momenten vast te leggen. Enkele weken na de trouwdag kregen we een mooi doosje met een selectie van de beste foto's en een usb-stick met alle foto's. Een totaalpakket! Jelle is de geknipte fotograaf voor elk huwelijk.

- Marieke en Arno, 14 december 2019

Al van toen ik een kind was, vond ik het het belangrijkste om mensen rondom mij gelukkig te zien. Al snel kreeg ik van mijn ouders een eigen camera. Mijn grootvader maakte altijd films en mijn oom maakte altijd foto's. Eens ik de kans kreeg, was de passie vertrokken. 

In 2016 kreeg ik in het midden van de nacht een telefoontje. "Help! Ik kreeg je naam door van een nichtje van me. Ik trouw morgen en mijn fotograaf is ziek. Kan jij mij helpen?". Dit waren de woorden die ik toen hoorde. Ik ga niet liegen, ik was nerveus. Maar het duurde niet lang voor ik volmondig 'Ja' antwoordde. Een maand later waren de foto's af. Ik vertrok naar het huis waar het pasgetrouwde koppeltje toen woonde en  gaf de foto's persoonlijk af. Het gevoel dat ik toen kreeg was onbeschrijfelijk. Je kan je niet inbeelden hoe goed het voelt als fotograaf om mensen te zien huilen van geluk. 

Dit was voor mij het keerpunt. Ik volgde online lessen, zocht veel informatie op, bleef oefenen en verbeteren, paste mijn bewerkingen aan en ging foto's maken op verschillende huwelijken.

Momenteel kan ik zeggen dat ik een professioneel huwelijksfotograaf ben, met en eigen stijl. Spontaan, authentiek en een beetje vintage. Ik vind het enorm belangrijk om het koppel op voorhand te leren kennen. Ik lees graag hun persoonlijkheid. Ik voel aan hoe ze samen zijn en zit dit graag om in beelden. Een andere prioriteit van me is mensen gerust te stellen. Niet iedereen is het gewend om voor een camera te staan. Mijn missie is steeds om de barrière van de camera weg te werken. Zo maak ik steeds die spontane foto's. 

Een ander punt die ik gebruik bij mijn foto's is onzichtbaarheid. Ik ga niet constant bij je staan om te vertellen wat je moet doen. Het is en blijft jullie dag. Mijn taak is om te observeren en vast te leggen. Zo kunnen jullie nadien terugkijken naar jullie eigen dag. Niet eentje die ik voor jullie maakte. 

Als laatste sta ik bekend voor mijn spontaniteit en mijn stunteligheid die de mensen vaak aan het lachen brengt. 

Geef je mij de kans jouw verhaal vast te leggen?

insta-11.jpg
presentatie-1--68.jpg
Familie-JelleJansegers-58.jpg

S T A P P E N P L A N 

Hoe gaan we van hier naar jullie droom huwelijksreportage?  Daarvoor heb ik even volgend stappenplan opgesteld. 

  1.  Stap één is al gezet! Jullie hebben mijn website gevonden en al kort kennisgemaakt met mij en mijn werk. 

  2. Ga eens een kijkje nemen op mijn portfolio. Daar zie je de manier hoe ik bij verschillende huwelijken verschillende foto's maakte.  

  3. Stuur mij een berichtje via deze website. Vertel me over jullie huwelijksdatum, wie jullie zijn, van waar jullie zijn en eventueel aan welk pakket jullie hadden gedacht voor jullie huwelijk. Zijn er al vragen? Stel ze gerust! 

  4. Ik reageer zo snel mogelijk op jullie berichtje, ik bekijk mijn agenda of ik vrij ben en stel een dag voor om elkaar eens te leren kennen. Ik vind het enorm fijn om de mensen te leren kennen waarvan ik hun volledige huwelijksdag ga vastleggen. 

  5. Voor het huwelijk hebben we een gezellig kennismaking met een drankje. We overlopen jullie dag qua fotografie en stellen een draaiboekje op. 

  6. Heb je nog prangende vragen of ben je wat vergeten? Je kan me altijd tussen dit gesprek en je trouwdag  nog eens bellen of eventueel een tweede gesprek plannen. 

  7. Daar is die dan! De huwelijksdag. Jullie hoeven aan niets meer te denken qua fotografie. Leave that to me! ;-) 

  8. Na de huwelijksdag ga ik aan de slag met de bewerking  van de foto's en de bestelling van de huwelijksdoos. Jullie krijgen de volgende dag al een preview van enkele huwelijksfoto's zodat jullie deze kunnen delen met vrienden en familie. De bewerking van het volledige album duurt ongeveer 4-6 weken.

  9. Dat ik een persoonlijke aanpak belangrijk vind, zie je ook bij de afgave van de foto's. Jullie mogen de foto's zelf komen ophalen bij mijn studio in Kapellen. Daar kijken we samen naar de beelden. Indien jullie nog vragen zouden hebben, kunnen jullie deze dan ook altijd stellen. 

  10. That's it!