UITGEBREID AANBOD

 • Huwelijksreportage op de huwelijksdag. ​


Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl en dat heb ik ook. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je degelijke huwelijksfoto’s zal verkrijgen. Samen overleggen we op voorhand hoe de dag eruit ziet en hoe/wanneer er foto’s genomen zullen worden. Ook plannen we de aparte shoots in met eventueel de vrienden/familie erbij. 
 

 • Huwelijksportretten op voorhand. 


​​Wil je er zeker van zijn dat jouw trouwfoto’s er goed uit zien zonder dat je hoeft te stressen de dag zelf? Of wil je misschien enkele foto’s om op de uitnodigingen te zetten? Regel dan jouw eigen trouwshoot op een eerdere datum en krijg de foto’s twee tot vier dagen later!
 

 • USB-Sticks


De foto’s geef ik af op een USB-stick. Dit zijn niet de duurste sticks maar wel degelijke sticks die vele jaren meegaan. Zo heb je zelf ook een back-up. Dit zijn telkens USB-sticks met genoeg opslagruimte voor de foto's met wat extra opslagruimte voor eventuele persoonlijke foto's. Op deze sticks staan de bewerkte selectie foto's en alle onbewerkte foto's. 

HOE GA IK TE WERK?

PRIJS

Ik bied verschillende opties in zake huwelijksreportages aan. 

 1. De eerste optie houdt in dat ik tot 10 werkuren lang aanwezig ben op uw huwelijk. Prijs: 700euro

 2. De tweede optie houdt in dat ik tot 16 werkuren lang aanwezig ben op uw huwelijk. Prijs: 1000euro

 3. De derde optie houdt in dat ik enkel een shoot met u doe voor of na uw huwelijk. (Zie "Huwelijksportretten op voorhand") Prijs voor 1a2u: 150euro

 4. Als laatste kan ik ook werken met een uurtarief. Hierbij zou ik voor 75euro per uur foto's komen nemen op jullie huwelijk. Dit met een minimum van 3 gepresteerde uren. 


Ik ben ook bereid te reizen naar andere landen voor shoots en huwelijken. Vraag hiervoor naar meer opties

Daarboven reken ik de transportkosten (0,4euro per gereden km), aankoopprijs van de usb-stick en eventuele parkeerkosten aan. 

EXTRA OPTIES

 1. Backup-verzekering van je foto's: 30euro. 
  Soms kan het eens voorvallen dat je een backup vergeet te maken van je huwelijksfoto's of dat er foto's verloren gaan. Met deze verzekering plaats ik al jullie foto's op een beveiligde schijf. Indien er dan ooit beelden verloren zouden gaan zijn jullie zeker dat deze nog bestaan, ook al zijn we reeds wat jaren verder. 

 2. Foto-boek: TBA

Ik vind het zeer belangrijk om een persoonlijke contact te hebben met mijn klanten. Daarom stel ik steeds op voorhand een dag voor om af te spreken en alles even te bespreken. Zo kunnen eventuele vragen altijd gesteld worden. Daarbij is het ook leuk dat je de persoon die jou volgt op je belangrijke dag al even kent. Foto's geef ik nadien persoonlijk af. Er is een mogelijkheid om deze samen met mij te bekijken via pc of uw smart-tv. 

Ik ben een reportagefotograaf. Dit wilt zeggen dat ik jullie heel de dag volg en vastleg wat ik zie en schrijf zo mee aan jullie verhaal. Ik probeer dus ook zo weinig mogelijk te enscèneren. Na de openingsdans maak ik nog enkele dansfoto's en daarna vertrek ik op het gemakje. Zo kunnen jullie rustig genieten van een van de grootste feesten van jullie leven zonder er iemand heel de tijd op jullie (misschien beschonken) vingers zit te zien. (Uiteraard na afscheid van u genomen te hebben) 

Ik heb ook honger. Dus het is steeds leuk als er ook voor mij middag en avondeten wordt voorzien.  Ik kom ook met mijn wagen en volg steeds de ceremoniewagen. Het is handig als u GSM-nummer van een getuigen doorgeeft aan mij. Zo hoef ik u niet meteen op te bellen wanneer er eventuele problemen zijn. Dit voorkomt stress op uw huwelijksdag. 

Extra vragen kunt u zeker nog stellen. Meer voorbeeldfoto's vindt u in mijn portfolio. 

© 2018 Jelle Jansegers Photography

Kapellen, België

BE 0651 663 816 

 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon