L I F E S T Y L E

Jouw leven vastgelegd in spontane beelden.

 • Spontane shoot in de natuur.

  120,00euro 

  één uur durende shoot

  20 bewerkte beelden

  (Excl btw en verplaatsing)

  Mooiste kleren aan? Iedereen klaar om te vertrekken? Let's go! 

  Als fotograaf vind ik het fijn om mensen vast te leggen binnen situaties waarin ze kunnen laten zien wie ze echt zijn. Een fotoshoot op locatie hoeft dus niet altijd te geposeerd te zijn. Ik creëer graag situaties waarin ik observeer hoe jullie als familie/gezin/koppel reageren. Soms heb je zelfs niet meer door dat je gefotografeerd wordt. 

  Ik woon zelf dicht bij de heide in Kalmthout. Dit is een plaats die ik zeer goed ken en waar ik graag kom als fotograaf. Ken jij zelf een plaats waar je graag foto's wilt laten nemen? Of liever gewoon wat dichter in de buurt? Geen probleem! ik verplaats me graag. 

  Dresscode: aardetinten passen het beste bij mijn fotografiestijl. Laat alles wat blauw, groen of paars is maar in de kast hangen. 

  Beste timing? Maak een afspraak en vraag de shoot te laten doorgaan voor en tijdens de zonsondergang. Gegarandeerd mooie plaatjes! 

 • Een gewone dag vastgelegd.

  200,00euro 

  twee uur durende shoot 

  20 bewerkte beelden 

  300euro 

  drie uur durende shoot

  30 bewerkte beelden

  (Exclusief btw en verplaatsing) 

  Het leven gaat razend snel voorbij. Al voor je het weet ziet je gezin er al helemaal anders uit. De oudste gaat studeren, de jongste krijgt een baad in de keel,... 

  Laat mij jouw gewone dag vastleggen. Beelden waar jij als ouder of grootouder ook mee op staat. Verhaaltjes voor het slapengaan, spelen in de tuin, springen op de trampoline, samen koken, samen tekeningen maken alles is mogelijk! 

  Ideaal voor dat gezin dat wel graag foto's van zichzelf heeft en 'echte' herinneringen wilt. 

 • Huwelijksreportage.

  Vanaf 300euro 

  (Exclusief btw en verplaatsing) 

  Uiteraard trek ik mijn spontane aanpak door in mijn huwelijksfotografie. Ontdek je graag hoe ik te werk gaan en zie je graag de voordelige prijzen? Bezoek dan nu deze pagina