top of page

Voorbeeldfoto's:

Lifestyle: foto's van jullie, zoals jullie echt zijn.

Wil jij graag foto's van jou met je gezinnetje, je zwangere buik of je geliefden laten nemen? Dan ben je op het juiste adres! Vind hier voorbeeldfoto's en hoe ik graag te werk ga! 

Een lichtsituatie voor iedereen.

Wanneer plannen we de shoot? Goeie vraag! Licht is het belangrijkste voor een fotograaf, dus ik hou er graag zo veel mogelijk rekening mee. Mijn favoriete lichtsituatie is die een uurtje voor de zon onder gaat. Dit wordt ook wel eens ‘golden hour’ genoemd. De zon staat dan net boven de horizon en geeft een warme gloed. Dit effect krijg je ook in de ochtend.

 

Als het zomer is, kan dit dan wel al om 4u in de ochtend vallen. Echter schijnt niet altijd de zon. Wanneer het een bewolkte dag is, kan je eigenlijk altijd met zacht licht schieten en dat is wat ik het liefste doe. Maar wees niet getreurd als de zon toch zou schijnen op de middag. Ik ga dan niet snel in de vlakke zon foto’s nemen. Dan zoek ik liever een plekje in de schaduw. Zo is een bos of een moderne stad de perfecte plaats om weg te vluchten van die harde zonnestralen die je geen flatterend licht geven op je gezicht en je doen pieren.

Z71_8790-2.jpg

Kleding? I've got ya!

Kleding en fotoshoots. Het is een belangrijke combinatie. Eigenlijk is er één belangrijke regel: Kies kleuren die passen binnen het kleurenpalet van de locatie. Ik fotografeer voornamelijk in de natuur, zo zijn aardetinten perfect. Wil je graag wat neutraler? Dan is wit, grijs of beige ook altijd een goede optie! Vermijd flashy kledij. Probeer geen koude kleuren te dragen zoals groen, blauw of paars.

Het is fijn wanneer je helemaal op je best naar een shoot komt. Maar denk ook praktisch na. In de natuur is het zo misschien ook fijn dat je makkelijke schoenen bij hebt om naar de locatie te wandelen. Wanneer het koud is, kan je best ook veel laagjes aandoen en een dekentje meenemen met een warm drankje! Zo kan je altijd kledij op dit dekentje neerleggen en toch af en toe wat foto’s nemen met minder laagjes aan. In de zomer is een klein doekje of een picknickdeken in de kleuren van je kleding steeds heel handig om op te gaan zitten tijdens shoots.

Plan je make-up te dragen? Kies hier dan ook best voor niet al te felle kleuren.

Schermafbeelding 2021-03-10 om 17.19.41.
VerhalenvangerByJelleJansegers_14-02-21-

Jelle, hoe pakken we het aan?

Niet iedereen die voor mijn camera staat, heeft veel ervaring met fotoshoots en dat verwacht ik ook niet. De eertse regel die ik meegeef, is niet te stressen. Gaat het in jouw hoofd fout? Denk dan even aan iets anders. Jij moet zijn wie je bent en ik doe er alles aan om dat te laten zien. Vind je het raar? Dan is het maar raar! En lach er samen met je partner of met mij over.

 

Kom zeker en vast op tijd! Ik zal steeds een kwartier op voorhand proberen aanwezig te zijn. Zo kunnen we eventueel al iets vroeger vertrekken naar de plaats waar er gefotografeerd zal worden.

Tijdens de shoot krijgen jullie van mij enkele “opdrachtjes”. Zo hoeven jullie niet heel de tijd stil te staan en blijft het een leuke ervaring. Ook komt zo de ware “jullie” naar boven in de shoot.

Hoe krijg ik mijn foto's?

Via PIC-TIME (een online galerij) krijgen jullie enkele dagen nadien alle foto’s opgestuurd. Hieruit kunnen jullie het op voorhand afgesproken aantal foto’s downloaden. Je kan altijd extra foto’s bijkopen aan 5euro per stuk.

Tarieven

Het standaardtarief voor een shoot is 210,00 euro. Een shoot duurt een uur en is bestemd voor één tot vier personen. Je krijgt 15 beelden die je kan selecteren uit een grote galerij. Extra beelden aankopen kan ook steeds.

Mijn vaste shootlocatie is de Heide in Kalmthout. Dit kan ook steeds op een andere plek. 

Het is altijd mogelijk om een shoot als cadeaubon aan te kopen. 

bottom of page