top of page

BEDRIJFSEVENEMENT IN DE KIJKER

Welkom bij Jelle Jansegers Photography, uw ervaren en betrouwbare fotograaf voor professionele evenementenfotografie in de regio Antwerpen en over heel Vlaanderen. Als eigenaar en fotograaf van mijn bedrijf, ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van bedrijfsevenementen met oog voor detail en creativiteit.

Of u nu op zoek bent naar een eventfotograaf, evenementenfotograaf of bedrijfsfotograaf in Antwerpen, ik sta klaar om uw speciale gebeurtenis op een unieke manier vast te leggen. Op deze pagina vindt u voorbeelden van eerdere corporate events die ik heb gefotografeerd. Mijn doel is om de sfeer, emoties en hoogtepunten van uw evenement vast te leggen, zodat u nog lang kunt nagenieten van de bijzondere momenten.

Als fotograaf begrijp ik hoe belangrijk het is om onopvallend te werk te gaan, zodat uw gasten zich op hun gemak voelen en natuurlijk kunnen genieten van het evenement. Met oog voor detail en een passie voor mijn vak, zorg ik ervoor dat uw bedrijfsevenement op professionele wijze wordt vastgelegd.

COCA-COLA

Coca-Cola Recyclagecampagne Nieuwpoort 2018

Mensen aanmoedigen om meer te recycleren in Belgische strandgemeentes dat was hun doel. Mijn opdracht was beelden te maken met het oog op een social media campagne die deze waarden mee overbrengt.

Coca-cola-nieuwpoort-7.jpg

COWI

Gelato Kickoff

Cowi is een bedrijf dat basisproducten produceert voor ijssalons. Ieder jaar veranderen ze hun assortiment en nodigen ze hun klanten uit om de producten te laten testen en de verjaardag te vieren.

1_GelatoKickoff_JelleJansegers-2.jpg

BESTUURS-VERKIEZING OPEN VLD 

Verkiezing van de nieuwe voorzitter van Open VLD in de Koninklijke Vlaamse Schouwburg 2020

Egbert Lachaert werd in 2020 verkozen tot de nieuwe voorzitter van Open VLD. Mijn opdracht was om het dynamische debat vast te leggen.

Basisbewerking-59.jpg

KdG eindexpo 

Eindexpo van de masterstudenten beeldende kunsten binnen hun vakgebied. 2019

Iedere student mocht zijn werk tentoonstellen in de vernieuwde gebouwen van de Karel de Grote hogeschool. Ik legde dit event zo vast dat de beelden een serie vormde, zonder dat de kleuren en de eigenheid van de werken veranderde. Ook fotografeerde ik de aanloop naar dit event.

Jelle Jansegers-71.jpg