top of page
  • LinkedIn-logo-zwart
  • Facebook
  • Instagram

Jansegers.jelle@hotmail.com

Tel: +32 495 124 908

CONTACT

Bericht verzonden!

Stuur me alsjeblieft altijd een sms of bel me als je me een bericht hebt gestuurd. Op deze manier krijg ik een melding en kun je er zeker van zijn dat ik je mail heb ontvangen.

Bij het plaatsen van een boeking ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

insta-11.jpg

Wie ben ik?

"Elk moment spontaan vastgelegd"

Mijn naam is Jelle en al van toen ik een kind was, vond ik het het belangrijkste om mensen rondom mij gelukkig te zien. Al snel kreeg ik van mijn ouders een eigen camera. Mijn grootvader maakte altijd films en mijn oom maakte altijd foto's. Eens ik was begonnen had ik al snel door dat er een grote passie voor fotografie in me zat.

 

​Tijdens de opbouw van mijn carrière verkreeg ik expertise in zowel event-, food-, product-, huwelijks- als portretfotografie. In 2020 behaalde ik mijn fotografiediploma aan de Karel de Grote hogeschool.

Een tevreden klant is het belangrijkste. Zo zal ik dus steeds in het begin grondig nagaan wat jullie juist nodig hebben. Ik stel een samenwerkingsplan op en maak de nodige afspraken. Ook bij de oplevering van de foto's kan u altijd aanpassingen aanvragen. Ik merk in al mijn jaren van zelfstandigheid dat mijn klanten steeds terugkomen. Dat maakt mij oprecht zeer gelukkig. 

bottom of page