B R A N D I N G

De foto's die op jouw website en social media te zien zijn, bepalen vaak de eerste indruk bij potentiële klanten. Bekijk hier hoe ik in het verleden andere bedrijven hielp aan professionele foto's.

WHAT'S IN THE BOX

What's in the box is een startup die een nieuw teambuilding concept heeft uitgebouwd tijdens de coronacrisis. Werknemers krijgen thuis een doos opgestuurd met daarin de materialen om samen een gerecht of drankje klaar te maken. Dit onder leiding van een chef via een online videokanaal.

DIAGNOSTIX

Diagnostix is een team van radiologen in Oud-Turnhout. Expertise binnen hun domein en duidelijkheid van communiceren zijn voor hen een prioriteit. Ik maakte foto's met dit in het hoofd en zorgde voor een zuivere, steriele look.

B L O S S

Bloss Antwerp is een schoonheidssalon te Antwerpen die graag de girly feel meegeeft aan haar klanten. De gemaakte beelden diende deze uitstraling ook te hebben.

SENSI

Pure passie in een warm bordje. Welkom bij Sensi. Een opdracht waar de smaak vooraan stond

FOLLOW YOUR BLIS

Waar instagramcontent en een gezonde levensstijl samenkomen. Samen met Yindra van Follow your blis gingen we haar ideale dag in beeld brengen. Wat houdt gezond leven in? Je kan het wel in woorden vertellen, maar vanaf je het ook kan tonen kom je zeer ver.