top of page

B R A N D I N G

Als branding fotograaf gespecialiseerd in bedrijfsportretten en bedrijfsfotografie help ik jouw bedrijf om zich op een authentieke en professionele manier te presenteren, met aandacht voor de eigen huisstijl.

Mijn werkwijze is eenvoudig en effectief. Als zelfstandige fotograaf zorg ik voor plezierige fotosessies voor alle medewerkers. Met een persoonlijke aanpak leg ik de essentie van jouw bedrijf vast in sprekende beelden.

Op deze pagina vind je voorbeelden van mijn voltooide opdrachten. Bedrijven hebben deze foto's succesvol ingezet op LinkedIn, Instagram en websites. Ik waardeer het belang van het aanpassen van mijn fotografie aan de identiteit van jouw onderneming, zodat de foto's perfect aansluiten bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Ben je op zoek naar een bedrijfsfotograaf in Antwerpen gespecialiseerd in branding en bedrijfsportretten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik sta klaar om jouw bedrijf te voorzien van blijvende indrukwekkende beelden.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op. Samen bespreken we hoe ik jouw bedrijf het beste kan helpen met mijn fotografie expertise.

WHAT'S IN THE BOX

What's in the box is een startup die een nieuw teambuilding concept heeft uitgebouwd tijdens de coronacrisis. Werknemers krijgen thuis een doos opgestuurd met daarin de materialen om samen een gerecht of drankje klaar te maken. Dit onder leiding van een chef via een online videokanaal.

DIAGNOSTIX

Diagnostix is een team van radiologen in Oud-Turnhout. Expertise binnen hun domein en duidelijkheid van communiceren zijn voor hen een prioriteit. Ik maakte foto's met dit in het hoofd en zorgde voor een zuivere, steriele look.

R SUPPORT

Als fotograaf voor Smart Media Agency heb ik de kans gehad om de essentie van R Support vast te leggen, een bedrijf dat gedreven wordt door de passie van de broer en zus Sven en Michelle, ondernemers en chirurgen. Persoonlijke ervaringen en een gemeenschappelijk doel om gezondheid te verbeteren vormen de basis van hun verhaal.

De modellen, die zorgvuldig zijn gekozen om de doelgroep van R Support te vertegenwoordigen, geven een gevoel van leven en vreugde. De foto's vangen de essentie van een gezonde levensstijl en passen perfect bij mensen in de vijftiger en zeventiger jaren.

Elke foto vertelt het verhaal van R Support's toewijding aan gezondheidsondersteuning, die wordt ondersteund door een team van experts, van diëtisten tot artsen. Hoewel de camera niet rechtstreeks op Sven en Michelle was gericht, geven de foto's toch een gevoel van missie. De belangrijkste waarden van R Support worden weergegeven in de visualisatie: toegewijd zijn aan gezondheid, het belang van wetenschappelijk bewijs en het samenbrengen van een breed scala aan specialisten.

Elke opname bevat een duidelijke boodschap: Wees welkom bij de R Support-familie, waar gezondheid een gemeenschappelijke reis is in plaats van slechts een doel. Mogen deze foto's dienen als een visueel voorbeeld van de inzet en passie die R Support heeft voor voedingssupplementen. Het verhaal van Michelle en Sven wordt niet alleen verteld, maar wordt ook in elk frame gevangen, een eerbetoon aan de kracht van gezondheid en de visie van R Support.

 

SENSI

Pure passie in een warm bordje. Welkom bij Sensi. Een opdracht waar de smaak vooraan stond