top of page

P O R T R E T

Als ervaren fotograaf ben ik gepassioneerd over het vastleggen van bedrijfsportretten die de essentie van uw bedrijf op een professionele manier weergeven. Met mijn mobiele studio kom ik graag naar uw locatie, zodat u kunt genieten van het gemak van een fotoshoot op uw eigen terrein.

Bedrijfsportretten zijn van onschatbare waarde om uw bedrijf op een positieve manier te presenteren en uw potentiële klanten een gezicht te geven achter uw organisatie.

Ik streef ernaar om tijdens de fotoshoot een ontspannen en comfortabele sfeer te creëren, zodat de ware persoonlijkheid van uw medewerkers naar voren komt. Of het nu gaat om individuele portretten, teamfoto's of groepsportretten, ik zorg ervoor dat uw bedrijfsportretten een professionele uitstraling hebben die past bij uw bedrijf.

Bij Jelle Jansegers Photography kunt u rekenen op unieke en op maat gemaakte foto's die aansluiten bij uw merkidentiteit. Ik streef naar de hoogste kwaliteit om uw bedrijf positief te onderscheiden.

Als u op zoek bent naar een professionele fotograaf voor uw bedrijfsportretten in Antwerpen, sta ik graag voor u klaar. Neem gerust contact met mij op, zodat we samen kunnen werken aan prachtige bedrijfsportretten die uw visie tot leven brengen.

Karel De Grote

Portretten van werknemers van Karel de Grote hogeschool gemaakt op een buitenplein om zowel de werknemers als het evenement in beeld te brengen.

Corbus Advocaten

Portretten van werknemers van Corbus advocaten te Antwerpen. Het idee bestond om er een "blauwdruk" van te maken. 

bottom of page