top of page

Verkoopsvoorwaarden minisessies

1

Bij het reserveren van een plaatsje voor de mini sessies gaat de koper ermee akkoord een voorschotbedrag te betalen van 50,00euro. De rest van de 229,00 euro zal worden overgemaakt op het einde van de minisessies zelf.

2

Zowel Jelle Jansegers Photography als By Mary With Love als Sterkstokers hebben het recht om de gebruikte beelden te gebruiken voor communicatie en promotiedoeleinden. 

3

Indien de koper na 29 januari annuleert dient hij/zij nog steeds het volledige bedrag van 229,00euro te betalen. In het geval van ziekte wordt dit bedrag omgezet naar een cadeaubon t.w.v 30,00 euro bij By Mary With Love, een cadeaubon t.w.v. 75,00 euro bij Jelle Jansegers Photography en krijgt de koper alsnog zijn Love-potion bij de volgende shoot. 

4

Indien de koper de dag van de shoot niet komt opdagen zonder iets te laten weten dient hij/zij alsnog het volledige bedrag te betalen. In dit geval heeft de koper geen recht op enige vorm van compensatie. 

5

Indien het event niet zou kunnen plaatsvinden door overmacht zal het event worden verplaatst naar een andere datum en krijgt iedereen die gebooked heeft een uitnodiging voor een nieuw moment. Indien de persoon dat moment niet kan of niet meer wenst deel te nemen krijgt hij zijn voorschot terug in de vorm van een waardebon van 10,00 euro van By Mary With Love en een waardebon van 40,00 euro van Jelle Jansegers Photography 

6

Bij het plaatsen van een booking gaat de koper tevens akkoord met de algemeen geldende voorwaarden van Jelle Jansegers Photography

7

Indien de koper schade aanbrengt aan het materiaal van Jelle Jansegers Photography, By Mary With Love of Sterkstokers zal dit doorgerekend worden aan de koper.

8

Indien de koper te laat aankomt blijft het einduur van zijn/haar shoot hetzelfde als op voorhand afgesproken. Onderling wordt afgesproken wat er nog mogelijk is. 

9

Indien de mini sessies op meerdere dagen zouden plaatsvinden is het niet mogelijk jouw gereserveerd plekje kosteloos om te zetten naar een andere dag. 

10

Het maximaal toegelaten aantal personen tijdens de shoot is 2. 

bottom of page