top of page
Copyright-JelleJansegersPhotography-9.jpg

Verhalen Atelier

Welkom bij het Verhalen Atelier, een unieke ruimte in Kapellen die jouw creatieve visie tot leven brengt. Of je nu op zoek bent naar een intieme eventruimte, een inspirerende vergaderruimte, een veelzijdige fotostudio of een sfeervolle galerijruimte, ons atelier biedt de perfecte omgeving voor al jouw projecten en evenementen.

Copyright-JelleJansegersPhotography-5.jpg

01

Flexibele ruimte, oneindig veel mogelijkheden

Wat ons atelier zo speciaal maakt, is de flexibiliteit die het biedt. Alles staat op wieltjes, van de verplaatsbare kasten die dienen als muren tot de gordijnen die de ruimte naar wens kunnen verdelen in een grote tot heel intieme ruimte. Hierdoor kun je de indeling van de ruimte volledig aanpassen aan jouw behoeften. Of je nu een intieme bijeenkomst wilt organiseren of een open ruimte voor workshops nodig hebt, bij ons is alles mogelijk.

02

Een Fotostudio voor creatieve uitingen

Onze fotostudio is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor professionele fotoshoots. Met verstelbare lampen en gekleurde achtergrondrollen kun je elke gewenste sfeer creëren. Bovendien zorgt een volledig zwart gordijn ervoor dat de ruimte volledig verduisterd kan worden, waardoor je optimale controle hebt over de belichting. Met een hoogte van 3 meter kun je ook creatief gebruik maken van bovenverlichting voor unieke fotografische effecten.De haken in het plafond bieden jou de mogelijkheid om lichte materialen in de lucht te hangen.

Copyright-JelleJansegersPhotography-28.jpg
Copyright-JelleJansegersPhotography-18.jpg

03

Gezelligheid en Functionaliteit: ons keukentje

Naast de fotostudio is ons atelier ook een ideale locatie voor kleine evenementen en bijeenkomsten. Met een gezellig keukentje, inclusief vaatwasser, lavabo en koelkast, ben je altijd voorzien van alle gemakken. Servies en glazen zijn ook beschikbaar voor gebruik. Bovendien kunnen de planten die de ruimte verfraaien volledig worden verplaatst, zodat je de sfeer kunt aanpassen aan jouw wensen.

04

Speelse details: het toilet

Een ander uniek aspect van ons atelier is het toilet waarop met krijt op de muur getekend kan worden. Dit zorgt voor een speels element tijdens feestjes en evenementen en maakt van ons atelier een nog leukere plek om samen te komen.

Copyright-JelleJansegersPhotography-30.jpg
Copyright-JelleJansegersPhotography-4.jpg

05

Geschikt voor kleine bedrijfsevenementen en workshops

Voor bedrijfsevenementen bieden de witte muren een ideale achtergrond om tegen te beamen, terwijl de ruimte gemakkelijk kan worden vrijgemaakt voor workshops door de tafels onder de kasten te rollen.

06

Kunstzinnige galerijruimte: onze ophangsystemen

En voor kunstenaars en exposanten bieden de ophangsystemen aan de muur en de kasten verschillende mogelijkheden om werken tentoon te stellen, waardoor ons atelier ook dienst doet als galerijruimte.

Copyright-JelleJansegersPhotography-16.jpg
Copyright-JelleJansegersPhotography-2.jpg

07

Neem contact op en breng jouw project tot leven

Of je nu op zoek bent naar een inspirerende vergaderruimte, een veelzijdige fotostudio of een unieke eventruimte, het Verhalen Atelier in Kapellen staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw volgende project tot leven te brengen in onze veelzijdige ruimte.

Contacteer ons

Adres

Stationsstraat 24 Kapellen, Provincie Antwerpen

Oppervlakte

50 m2

Max 20 personen

Contact

+32495124908

Parkeren

Met blauwe kaart

Stationsstraat, gasstraat

Gratis parking

Aan Station, Christiaan Pallemansstraat

bottom of page