Help jij mij aan materialen voor mijn eindwerk?

Hey! Ik ben Jelle en ik ben al enkele maanden bezig met het voorbereiden van mijn eindwerk. 

Waarom zoek ik naar deze materialen via deze weg? Ik ben een laatstejaars fotografie aan de KdG hogeschool. Door het coronavirus zijn onze eindwerken wat moeilijker om te maken. Toch ben ik al wat weken bezig met het plannen van een ander eindwerk. Aangezien we wel wat beelden moeten maken en deze reeks tegen midden juni af moet zijn probeer ik nog via deze manier aan materialen te raken. Een budget hebben we spijtig genoeg niet en de tweedehandszaken zijn ook gesloten.

Uiteraard wil ik deze materialen nadien ook terugbrengen indien gewenst! Ik verzeker de social distancing bij het ophalen van de materialen.

In het verleden heb ik ook al op de goodwill van mensen mogen rekenen voor het fotograferen van schoolprojecten. Ik ben diegene dan ook enorm dankbaar en hoop dat ik ook nu voor mijn 'finale reeks' toch aan alle materialen kan komen.

Heb jij een van deze dingen? Of weet je waar ik ze kan vinden? Dan mag je mij altijd een berichtje sturen via 0495124908 of via messenger. Ik woon in Kapellen, dus momenteel kan ik ook nog niet al te ver rijden.

Materialen die ik nog zoek:

De materialen die ik nog zoek zijn de volgende: 

  • Ronde spiegels (Diameter 30cm ongeveer) (liefst met een witte of zwarte rand of zonder rand)

  • Witte sokkel (een kubusvorm of balkvorm van ongeveer 50cm tot 100cm) (zie voorbeeld foto)

  • Langwerpige spiegel zonder rand

  • Oude stolpen (waaronder vroeger Mariabeelden werden geplaatst)

  • Zwarte kandelaar

  • Marmeren plaat

  • Even witte houten plakkaat die ik kan schilderen (2m hoogte ongeveer) (een MDF plaat die jullie nooit konden gebruiken misschien?) (zou bijvoorbeeld ook een oude deur van een kast kunnen zijn)

  • Kleine witte kubusjes (variatie qua maten. tussen de 5 en 20cm)

Op zoek naar modellen! 

Ook ben ik nog volop op zoek naar modellen die vanaf de versoepeling van de coronamaatregelen zouden willen poseren. Dit hoeven niet percé mensen zijn met een modellenachtergrond. Wel ben ik op zoek naar mensen met een zeer blanke huid en haarkleur. Gestalte maken niet zo veel uit. Ik ben op zoek naar mensen met een sterke blik en uitstraling. Minimumleeftijd 16 jaar.

Ben of ken jij zo iemand en zou je graag model willen staan? stuur mij dan ook zeker een berichtje! 

Contactgegevens:

Facebook: Jelle Jansegers Photography 

Instagram: Jansegersphotography

Sms: 0495124908